Je binnendeuren verven is een hele klus. Demonteren, mogelijk glaswerk afplakken, deurklinken verwijderen... en dan moet het schuren, gronden en aflakken nog beginnen! Heb je er al eens over nagedacht om dit karwei (deels) uit te besteden? De klus is met 8 werkdagen geklaard en is waarschijnlijk goedkoper dan je denkt!

Dat ligt eraan wat je wensen zijn. Doen we het samen? Of ga je voor het totaalpakket, waarbij je volledig wordt ontzorgd? Regel je zelf het transport? Of wil je dat wij dat voor je doen?

Bevatten jouw deuren panelen of glas? Geen probleem, maar dit wordt wel ietsjes duurder. Ook ligt het aan de glansgraad die je kiest. Tip: Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan!

Jazeker! Als interieurspuiters spuiten we vrijwel alles: keukenfrontjes, stoelen, kasten, tafels, radiatoren, garagedeuren, kozijnen en industriƫle producten... je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens in onze spuiterij voorbij zien komen.


Afhankelijk van het aantal deuren, de ondergrond en de gewenste uitvoering worden de deuren meestal binnen een week voorbewerkt en afgelakt. Wil je dat we de deuren ook bij je ophalen en/of aanleveren? Of misschien zelfs ook demonteren en netjes afmonteren? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze deurenspuiters leveren je deuren weer perfect bij je af. Door heel Nederland!


Als je besluit om een gratis, vrijblijvende offerte bij De Deurenspuiters aan te vragen, hebben wij wat gegevens van je nodig:

- De gewenste kleur

- Uitvoering van de verf

- Uitvoering van de deur

- (Eventueel) glas

- (Eventuele) panelen

- NAW gegevens

- E-mail adres

- Telefoonnummer

- Eventueel overige wensen

Wij spuiten jouw deuren in elke kleur die je maar wilt: van zuiverwit (RAL 9010) tot gitzwart of metallic.. Jij kiest de kleur en afwerking (mat, zijdeglans of hoogglans), wij zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat.


Jazeker! In onze interieur- en meubelspuiterij bewerken en spuiten we vrijwel elke type ondergond. Van geolied of boenwas eiken, tot MDF en kunststof... elk materiaal krijgt de perfecte (voor)-behandeling en finish voor een uitstekend resultaat!


Als coating professionals gaan we natuurlijk voor een perfect eindresultaat. Het laten spuiten van je deuren is altijd gladder dan schilderen. Ook is de verf harder, waardoor een duurzaam resultaat is gegarandeerd. Twijfel je nog of je je deuren wilt laten schilderen of laten spuiten? Laat je adviseren door een van onze interieurstylisten in onze winkel (ook voor kleuradvies!)