LAAT UW DEUREN SPUITEN

Zijn uw deuren versleten? Bent u uitgekeken op de kleur? En vind u geheel nieuwe deuren te duur? Laat dan uw deuren spuiten in onze ambachtelijke deuren spuiterij. Kwaliteit staat in onze spuiterij hoog in het vaandel. Uw deuren zijn binnen no time weer als nieuw!

Of bel ons: 0341 369 000

STAP 1: DEMONTAGE

De Deurenspuiters werken graag met u samen! U demonteert de deuren, wij komen de deuren ophalen, spuiten de deuren als nieuw, brengen de deuren weer terug op locatie en tot slot leggen wij met een goede uitleg uit hoe u de deuren weer zelf terug kan hangen. Ideaal toch?

STAP 2: DEUREN SPUITEN

Beschadigingen worden bijgewerkt en de deuren worden vakkundig ontvet en geschuurd. Onze deurenspuiters voorzien vervolgens elke deur (ongeacht type en ondergrond) van de door u gewenste kleur en glansgraad. Bevatten uw deuren glas? Geen probleem! U kunt dit glas behouden of wij voorzien uw deuren van nieuw glas!

STAP 3: AFWERKING

Wilt u uw deuren in mat of zijdeglans afwerken? Of gaat u toch voor een high end uitstraling (hoogglans)? Laat u ook eens inspireren door de allernieuwste interieurtrend: vero metal. Een laagje brons/metaallak op uw deuren! Uw deuren krijgen hierdoor een hele chique en exclusieve uitstraling. Nieuwsgierig? Laat het ons weten!

STAP 4: UW DEUREN WEER ALS NIEUW!

Uw deuren liggen -na ongeveer 7 dagen- perfect afgelakt en ingepakt voor u klaar! Niet in het bezit van een busje waar de deuren inpassen? Dan regelen wij het transport!