Zoeken in google en uitkomen bij dedeurenspuiters.nl. Daar meteen de kosten kunnen berekenen en dan bij verre de goedkoopste blijken te zijn. Welk addertje zit daar onder het gras? Geen enkele kan ik zeggen. Gewoon super service, wat je verwacht, plus een beetje extra. Telefonisch zeer correct te woord gestaan. Uitleg duidelijk en nagekomen wat beloofd werd. Ophaalservice perfect. Nette mensen die zorgvuldig met spullen omgaan. Afspraak is afspraak. En belangrijkste, resultaat, alsof de deuren af fabriek geleverd zijn. Heb zelfs getwijfeld of het echt onze deuren zijn die we terug hebben gekregen. Kortom, wil je een deur laten spuiten, zoek niet verder!

— Sander, Waalwijk

Gevonden via Internet als dedeurenspuiters.nl, de online offerte aanvraag ingevuld. De prijs is netjes en dat geldt ook voor de uitgevoerde werkzaamheden. Op tijd klaar en keurig thuisbezorgd. Een deur kregen ze niet mooi dekkend, deze is extra behandeld met een speciale coating en nageleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten van onze (weer) mooie deuren.

— Rene , Dronten

4 binnen deuren laten spuiten. Mooi werk afgeleverd

— Klein Overmeen , Haren

Na onze binnendeuren nu ook 2 Pastoe kasten laten spuiten door Meiling. Goede communicatie, afspraken worden nagekomen. En spuit werk is fantastisch mooi.

— Co, Harmelen

Paar deuren waren iets stuk en hebben ze gemaakt. Onze deuren waren ook smoezelig en we kregen ze als nieuw terug. Strak en keurig. En helemaal voor de prijs. Worden gehaald en teruggebracht door een hele aardige man.

— Isolde, Zaandam

Maar liefst 7 deuren hebben we laten spuiten! Incl 2 deuren met glazen ruiten. Wat een vakwerk is er geleverd. Wij zijn super blij met het resultaat.

— Erna, Maassen

Via internet kwam ik bij de Deurenspuiters terecht. Duidelijke website waarop je een offerte kon aanvragen. Een aanvraag gedaan en al snel kreeg ik een overzichtelijke offerte met een goede prijs. Vervolgens duidelijke afspraken gemaakt over het halen en brengen van de deuren. Afspraken werden goed nagekomen. Belangrijkste is natuurlijk hoe de deuren na hun behandeling bij de Deurenspuiters terugkwamen. Nu daar kan ik kort over zijn: mooi gespoten, goed afgewerkt. Kortom: prima werk afgeleverd. Wel moet je zelf wat doen zoals deuren klaarzetten en ontdoen van scharnieren, sloten en deurgrepen. Dat vond ik geen probleem want ik vind het leuk om wat te klussen.

— Henry, Zwolle

Offerte gevraagd voor spuiten van bestaande deuren.. Goede prijs overeengekomen. Deuren op afgesproken tijd gehaald en enkele dagen later weer terug. Zien er weer als nieuw uit! Top!

— Gerard , Lelystad

Toen wij onze eerste woning samen kochten, moest er het een en ander gebeuren om het als onze eigen plek te maken. Nadat wij de muren en het plafond in RAL 9010 hadden gesausd, bleek er een groot kleurverschil te zijn tussen de muren, het plafond en de deuren. De deuren leken namelijk ineens enorm geel... De deuren die in onze woning zitten zijn erg glad, vandaar adviseerden de schilders ons om onze deuren te laten spuiten. In een week tijd waren onze deuren gespoten in RAL 9010 en dat zorgde ervoor dat onze woning helemaal af was!

— Dhr. en Mevr. Lubbertsen, Harderwijk

Met kleine kinderen beschadigen je deuren snel. Hier en daar een kras en enkele deuken zaten in onze deuren. Nieuwe deuren vonden wij net iets te duur en daarbij vinden wij het glas en de panelen in onze deuren erg mooi. Dus besloten wij onze deuren te laten spuiten in een nieuwe frisse kleur met wat extra glans. Wij kwamen bij De Deurenspuiters terecht, goede en snelle service en deuren van hoge kwaliteit! Onze deuren zien er echt uit als nieuw!

— Fam. de Boer, Putten

De Deurenspuiters bedankt voor het resultaat! Wij zijn erg blij met onze ''nieuwe'' deuren. Goede service, snelle reactietijd en vriendelijk personeel. Wij raden jullie zeker aan bij familie en vrienden. De Deurenspuiters graag tot ziens!

— Fam. van de Broek, Nunspeet

Wij waren uitgekeken op de kleur van onze deuren en waren dus toe aan iets nieuws! Maar, wat zijn nieuwe deuren duur... We besloten om hier en daar rond te vragen wat voor ervaring familie en vrienden hadden met het schilderen van deuren. Al gauw merkten wij dat deze oplossing niks voor ons was en zijn wij op internet gaan zoeken. Hier vonden wij De Deurenspuiters! Via de website vroegen wij heel gemakkelijk een offerte aan en ontvingen wij deze gelijk in onze mailbox. Binnen een week tijd konden wij bij De Deurenspuiters terecht. We hebben flink wat geld bespaard door onze deuren te spuiten in plaats van nieuwe deuren te kopen en daarbij hebben wij ook aan duurzaamheid gedacht!

— Fam. Jansen, Ermelo

Lees alle referenties op: