Werkwijze

Zijn jouw deuren versleten? Ben je uitgekeken op de kleur? En vind je geheel nieuwe deuren te duur? Laat dan jouw deuren spuiten in onze deurenspuiterij! Je deuren zijn binnen no time weer als nieuw!

Direct offerte aanvragen of bel ons: 0341 369 000

SAMEN AAN DE SLAG

De Deurenspuiters werken graag met jou samen! Jij demonteert de deuren, wij komen de deuren ophalen, spuiten de deuren als nieuw, brengen de deuren weer terug op locatie en tot slot leggen wij met een goede uitleg uit hoe jij de deuren weer zelf terug kan hangen. Ideaal toch?

DEUREN SPUITEN

Beschadigingen worden bijgewerkt en de deuren worden vakkundig ontvet en geschuurd. Onze deurenspuiters voorzien vervolgens elke deur (ongeacht type en ondergrond) van de door jou gewenste kleur en glansgraad. Bevatten jouw deuren glas? Geen probleem! Je kunt dit glas behouden of wij voorzien jouw deuren van nieuw glas!

Wil je je deuren in mat of zijdeglans afwerken? Of ga je voor een high end uitstraling (hoogglans)? Laat je ook eens inspireren door de allernieuwste interieurtrend: vero metal. Een laagje brons/metaallak op jouw deuren! Jouw deuren krijgen hierdoor een hele chique en exclusieve uitstraling. Nieuwsgierig? Laat het ons weten!

JOUW DEUREN ZIJN WEER ALS NIEUW!

Je deuren liggen -na ongeveer 7 dagen- perfect afgelakt en ingepakt voor je klaar! Niet in het bezit van een busje waar de deuren inpassen? Dan regelen wij het transport voor jou!

Benieuwd naar prijzen voor deuren spuiten?

Direct berekenen     of bel ons: 0341 369 000

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.