Veel gestelde vragen

Je binnendeuren verven is een hele klus. Demonteren, mogelijk glaswerk afplakken, deurklinken verwijderen... en dan moet het schuren, gronden en aflakken nog beginnen! Heb je er al eens over nagedacht om dit karwei (deels) uit te besteden? De klus is met 8 werkdagen geklaard en is waarschijnlijk goedkoper dan je denkt!

Hieronder vind je onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op: 0341-369 000 of info@dedeurenspuiters.nl

Wat kost het?

 • Bekijk hier het antwoord

  Dat ligt eraan wat je wensen zijn. Doen we het samen? Of ga je voor het totaalpakket, waarbij je volledig wordt ontzorgd? Regel je zelf het transport? Of wil je dat wij dat voor je doen?

  Bevatten jouw deuren panelen of glas? Geen probleem, maar dit wordt wel ietsjes duurder. Ook ligt het aan de glansgraad die je kiest. Tip: Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan!

Kan ik ook mijn meubels of keuken laten spuiten?

 • Bekijk hier het antwoord

  Jazeker! Als interieurspuiters spuiten we vrijwel alles: keukenfrontjes, stoelen, kasten, tafels, radiatoren, garagedeuren, kozijnen en industriële producten... je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens in onze spuiterij voorbij zien komen.

Wat is de levertijd?

 • Bekijk hier het antwoord

  Afhankelijk van het aantal deuren, de ondergrond en de gewenste uitvoering worden de deuren meestal binnen een week voorbewerkt en afgelakt. Wil je dat we de deuren ook bij je ophalen en/of aanleveren? Of misschien zelfs ook demonteren en netjes afmonteren? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze deurenspuiters leveren je deuren weer perfect bij je af. Door heel Nederland! 

Welke gegevens moet ik doorgeven?

 • Bekijk hier het antwoord

  Als je besluit om een gratis, vrijblijvende offerte bij De Deurenspuiters aan te vragen, hebben wij wat gegevens van je nodig:
  - De gewenste kleur
  - Uitvoering van de verf
  - Uitvoering van de deur
  - (Eventueel) glas
  - (Eventuele) panelen
  - NAW gegevens
  - E-mail adres
  - Telefoonnummer 
  - Eventueel overige wensen

In welke kleuren kan ik mijn deuren laten spuiten?

 • Bekijk hier het antwoord

  Wij spuiten jouw deuren in elke kleur die je maar wilt: van zuiverwit (RAL 9010) tot gitzwart of metallic.. Jij kiest de kleur en afwerking (mat, zijdeglans of hoogglans), wij zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat. 

Kan ik ook mijn kunststof deuren laten spuiten?

 • Bekijk hier het antwoord

  Jazeker! In onze interieur- en meubelspuiterij bewerken en spuiten we vrijwel elke type ondergond. Van geolied of boenwas eiken, tot MDF en kunststof... elk materiaal krijgt de perfecte (voor)-behandeling en finish voor een uitstekend resultaat!

Deuren verven of spuiten? Wat is mooier?

 • Bekijk hier het antwoord

  Als coating professionals gaan we natuurlijk voor een perfect eindresultaat. Het laten spuiten van je deuren is altijd gladder dan schilderen. Ook is de verf harder, waardoor een duurzaam resultaat is gegarandeerd. Twijfel je nog of je je deuren wilt laten schilderen of laten spuiten? Laat je adviseren door een van onze interieurstylisten in onze winkel (ook voor kleuradvies!)

Benieuwd naar prijzen voor deuren spuiten?

Direct berekenen     of bel ons: 0341 369 000

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.