Over Meiling

Deuren laten spuiten? De Deurenspuiters is een initiatief van Meiling: een begrip op het gebied van schilderwerk, spuitwerk (coating) en interieurdecoratie. Wie voor Meiling kiest, gaat voor kwaliteit. Ons uitstekende vakwerk, efficiënte werkwijze en (bijna) grenzeloze service heeft gezorgd voor een prachtige, loyale klantenkring, verspreid over heel Nederland.

1. ECHTE VAKMENSEN

Onze kracht? Vakkennis, kwaliteit en… blíjven ontwikkelen en vernieuwen.

2. SLIMME TOTAALOPLOSSINGEN

Van consument, interieurbouwers, machinefabrikanten en aannemers… Meiling heeft voor elke uitdaging een (totaal-)oplossing. Doe het zelf, samen, óf laat het aan onze professionals over.

3. OOG VOOR DETAIL

Als vakmensen met een grote passie voor elk huis, ontgaat ons vrijwel niets. Zo ben je altijd zeker van het juiste advies. Voor spuitwerk, schilderwerk tot en met de juiste inrichting van het huis.

4. ENTHOUSIAST TEAM

Samen met ons enthousiaste, gedreven team van hooggekwalificeerde medewerkers, proberen we elke dag het beste uit onszelf te halen. Neem je ook geen genoegen met minder? Kies voor Meiling!

5. AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Dus: er zitten geen addertjes onder het gras. En we doen wat we beloven. Voor een eerlijke prijs. 

Benieuwd naar prijzen voor deuren spuiten?

Direct berekenen     of bel ons: 0341 369 000

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.